۱۵:۴۶ - دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

بیو کالا ( خبرنامه ارگانیک )

خبر ها  

تماس با ما  

اخبار مرتبط

یون‌های منفی و مثبت چگونه روی سلامت ما تاثیر می‌گذارند؟ ماسک‌هایی برای درمان آفتاب سوختگی احتمال نجات بیماران با پوست رنگی که به سرطان پوست دچار شده‌اند کم می‌باشد کدام ضد آفتاب برای ما مناسب‌تر است؟ وجود پارابن در بافت های چهل زن مبتلا به سرطان پستان نكات مهم برای انتخاب خميردندان مناسب از خشکی پوست در زمستان رنج می برید؟ در اینجا ما شما را راهنمایی می‌کنیم پارابن‌های سمی نهفته در محصولات حمام 7 چیزی که هرگز نباید در سینما به آنها دست بزنید! ارتباط کمبود ویتامین D با ناتوانی جنسی گیاه دارچین تقویت کننده قوای جنسی است نقش تغذیه در افسردگی درمان کبد چرب را با این 8 خوردنی سریعتر کنید! مواد غذایی ارگانیک واقعا سالم تر هستند! تصفیه هوا با گیاهان خانگی چرا باید از محصولات ارگانیک استفاده کرد؟ غذاهایی که هوش کودکتان را تقویت می‌کنند هشدار در مورد خوردن سیر چینیِ شیمیایی 9 ماده غذایی برای درخشندگی پوست بهینه‌سازی سطوح ویتامین D از سرطان، بیماری قلبی و غیره می‌تواند پیشگیری کند. هفت نشانه‌ی کمبود ویتامین D 8  محصول سمی که نباید به خانه بیاورید + جایگزین های طبیعی

صفحه اصلی / محتوای خبر /

برای مقابله با عوارض آلودگی هوا چه بخوریم؟

تاریخ درج خبر : ۱۳۹۴/۱۰/۱۰

برای مقابله با عوارض آلودگی هوا چه بخوریم؟
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، مایعات، مواد غذایی حاوی ویتامین E ،C ،D و همچنین مصرف هفتگی ماهی و لبنیات را برای کاهش عوارض آلودگی هوا بر بدن مفید عنوان کرد.
به گزارش سلامت نیوز، دکتر هدایت حسینی در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره تغذیه صحیح در روزهای آلودگی هوا گفت: آلودگی هوای تهران و برخی کلان‌شهرها، هرچند وقت یک ‌بار به دلیل بالا رفتن آلاینده‌ها و پدیده گلخانه‌ای به حد بحرانی می‌رسد که با تغذیه سالم و مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان می‌توان عوارض ناشی از آن را به حداقل رساند.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینE،C ،D ، فلاونوئیدهای گیاهی، بتاکاروتن و سلنیوم که دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدان هستند و به دلیل خواص سلامت بخشی که دارند به طور موثری از بروز آسیب به دستگاه تنفسی جلوگیری کرده و اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را کاهش می‌دهند.

سبزیجات - مقابله با اثرات آلودگی هوا - خبرنامه بیوکالا - www.biokala.ir
وی افزود: ویتامین E در روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز و پهن برگ‌ مانند کلم بروکلی، اسفناج و کاهو موجود است. از منابع ویتامین C نیز می‌توان به انواع مرکبات، کلم‌ها، طالبی و خربزه، فلفل دلمه‌ای، اسفناج، سیب زمینی و شلغم اشاره کرد. سیب نیز در میان انواع میوه هایی که وجود دارد بیشترین تاثیر را بر سلامت دستگاه تنفسی دارد و در بهبود فعالیت این ارگان تاثیرگذار است.
به گفته حسینی، سبزیجاتی مثل اسفناج، کلم، کدو تنبل، طالبی، انبه، فلفل و زردآلو حاوی بتاکاروتن هستند و سلنیوم را هم می‌توان در نان و غلات سبوس‌دار و غذاهای دریایی یافت.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور یکی دیگر از توصیه‌های تغذیه‌ای جهت کاهش تاثیر آلاینده‌ها بر بدن را مصرف سه لیوان شیر کم چرب، مصرف مداوم مایعات و همچنین سه وعده ماهی در هفته عنوان کرد و ادامه داد: ماهی به دلیل داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی و امگا 3 جلوی عمل رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و مانع از تخریب سلول‌های حیاتی بدن می‌شوند.

منبع: سلامت نیوز

 


نظرات کاربران